Consultatie

Heupproblemen? Dan bent u welkom om contact op te nemen met mij voor hulp, in welke situatie u zich ook bevindt. konsultation
Het is belangrijk om te weten dat u om een goede kandidaat te zijn voor de Hip Resurfacing methode (met bijvoorbeeld een BHR prothese) op tijd moet zijn en voordat het gewricht te ver is gesleten. Heeft men die grens toch overschreden met meer schade in de heup dan is het alsnog waard om contact met mij op te nemen omdat het in dat geval heel goed mogelijk is dat u in plaats daarvan een kandidaat kunt zijn voor de zogenaamde BMHR prothese. Zowel de BHR als de BMHR prothesen geven u de mogelijkheid om volledig terug te keren tot uw eventueel zware beroep en activiteiten zoals sporten en dat normaal gesproken ook nog zonder begrenzingen. Onder “Hip Resurfacing” kunt u een slider zien waarin al iets te zien is van zowel de BHR, de BMHR en andere prothesen uit dezelfde “Hip Resurfacing” groep.


Behalve dat ik zelf graag mijn opinie als niet-dokter geef aan de hand van wat u mij aanrijkt kunnen we daarna meteen de professionele opinie vragen van één of twee buitenlandse Hip Resurfacing specialisten.bäckenbild1
Voor zo’n consultatie per e-mail is er van u nodig:

  • basisgegevens zoals u kunt vinden in het bestand ”Gegevens.doc”.
  • kopieën van uw röntgenfoto’s van de heup, die het liefst niet ouder moeten zijn 6 maanden.
  • bij de röntgenfoto’s moet een komplete bekkenopname zitten die het liefst staande is genomen, maar als hij liggend is genomen accepteren we die voorlopig en daarbij graag een foto van elke heupgewricht met problemen voor zich.

Let op: U kunt uw röntgenfoto’s bestellen bij het ziekenhuis waar het onderzoek is uitgevoerd door op te bellen en te vragen om een CD met de foto’s. Dit kan ongeveer 10 to 15 Euro kosten.
Als u daarna hulp nodig heeft met de CD en kopieën maken van de foto’s kunt u mij e-mailen of bellen voor hulp.

Verbind ik me tot iets of zijn hier kosten aan verbonden?

Het verwonderd misschein een aantal mensen maar de hulp van mij en de orthopeden is helemaal kostenloos en zonder u te verbinden tot iets. De antwoorden van de orthopeden die we raadplegen rollen meestal al binnen een paar uur na het mailen binnen maar kan eventueel een dag of zo kosten. De verkregen antwoorden hebben er bij een aantal mensen toe geleid dat ze de lopende afspraak voor een heupoperatie met een conventionele prothese afboekten, soms maar een enkele dag voordat de ingreep plaats zou vinden. Meestal hadden deze mensen al een voorgevoel dat de geplande operatie met een konventionele prothese verre van juist was.

Met het antwoord van één of meerdere echte Hip Resurfacing specialisten heeft u informatie waarmee u aan de slag kunt om u verder te beraden. Eventueel kunt u met mijn hulp een operatie met deze methode in het buitenland laten uitvoeren (waar de specialisten zich bevinden).
Het is aan te raden om deel te nemen in een van onze support groepen zoals der Zweedse Nordenshippies of de puur Nederlandse tegenhanger hiervanvan waarover u op mijn site meer informatie vindt onder de kop “Forums“. U bent ook welkom op onze bijeenkomsten, zie: “Bijeenkomsten“.

Succes!

Ron van Mierlo

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *