Contact

Een bezoek op mijn website geeft meestal veel nieuwe informatie en kan ook nieuwe vragen genereren.

U bent welkom om contact met mij op te nemen met uw vragen over heupproblemen in het algemeen, prothesen, doctoren, kommentaren, deelname in onze supportgroep Nordens Hippies of andere groep, deelname in een meeting of wanneer u hulp wenst bij een consultatie van één of meerdere gespecialiseerde orthopeden in mijn netwerk. Ik zal proberen om direct te antwoorden.

U bent ook welkom bij mij thuis in Veenoord voor verder gesprek, waarbij u de verschillende prothesen in wereklijkheid kunt bekijken en in de handen houden voor een nog beter inzicht.

Bedankt voor uw interesse.

kontakt

Ron van Mierlo

ron@hipconsult.eu

Telefoon: 0610-597928   of (+46) (0)70-7589099 ook via WhatsApp

Naar onze Facebook pagina (voor deelname zijn er 3 vragen te beantwoorden):

2 reacties

 • Goos Smid

  Beste Ron van Mierlo,

  Dank u wel voor de website vol info.
  Mijn vriendin van 44 jaar heeft beiderzijds heuparthrose, li met veel pijn en bewegingsbeperkingen. Onlangs heeft een orthopeed haar een totall hip aangeraden en resurfacing afgeraden omdat ze een vrouw is door het hoge risoco op metaalafgifte door Metallose; abnormale afzetting van metaalpartikels in het slijmvlies van de heup na het plaatsen van een prothese.
  Graag zou ik willen wetenof u info heeft of er wel mogelijkheden zijn en wat evt. risico”s zijn voor vrouwen die een hip resurfacing zouden willen zoals mijn vriendin. Ze woont trouwens in België.

  Alavst bij voorbaat hartelijke dank!

  Met vriendelijke groet,

 • Marga Daniels

  Hoi Ron,

  Ik ben fysiotherapeut. Op dit moment begeleid ik een patiënte na het plaatsen van een nieuwe heup. Mw is 71 jaar en verkeert in een goede conditie. Voor de operatie tenniste ze nog. De revalidatie verliep aanvankelijk voorspoedig. Maar de laatste weken krijgt ze steeds meer pijn. Als ze met rollator loopt heeft ze een goed looppatroon. Zonder rollator gaat ze ‘manken’ en vertoont een Trendelenburg. Een controlefoto gaf geen bijzonderheden. Een collega van mij heeft haar echografisch onderzocht. Daarbij bleek dat er een cyste in het heupgewricht aanwezig is.

  Heb je tips\adviesen. Rust? Aspiratie van deze cyste? Of anderszins?
  Graag je reactie.
  Met vriendelijke groet,
  Marga Daniels

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *