Nieuwe meeting 14 Juni, deze keer in Trollhättan


14 juni is geprikt als datum voor onze volgende “hippies” meeting in Trollhättan.
Plaats: “Fasetten / Kalaskoket” (ja zonder “ö”). Adres: Kardanvägen 37. Telefoon: +46-(0)520-75883. E-mail: fasetten@kalaskoket.se  Zie: http://www.kalaskoket.se
Het programma draait van 10.00 – 15.30 voor het officiële deel. Daarin o.a. de ontvangst met koffie en iets lekkers, een geserveerde lunch om 13.00 en een voordracht van een uitgenodigde orthopeed, gevolgd door een een kopje thee of koffie en de aflsuiting.

Afhangend van het weer kunnen geïnteresseerden daarna om 15.45 met ons meerijden (in de eigen auto’s) naar de sluizen in Trollhättan of anders naar het museum “Kungajakt- och Viltmuseet” op de Hunneberg.
Degenen die willen kunnen ’s avonds met ons meevolgen voor een gemeenschappelijk diner in een restaurant in Trollhättan.

Info over de kosten en boekingen voor deelname en eventuele boekingen van een kostenloze consultatie met de bezoekende orthopeed lopen via mij: Ron

/RonÄnnu en stor fördel vid ytersättning: Dödligheten lägre än vid alla andra höftproteser! Bloedplasma beter dan cortisone!
Ännu en stor fördel vid ytersättning: Dödligheten lägre än vid alla andra höftproteser!
Bloedplasma beter dan cortisone!