Nordenshippies meeting in Örebro 2016

Nordenshippies meeting in Örebro 2016

De 14e mei is het weer tijd en uw grote kans!

Ook dit jaar komen we weer naar Örebro voor een interessante ontmoetingsdag. De dag is bedoeld voor iedereen met een heupprobleem met vragen maar ook voor alle mensen die al zijn geopereerd en andere zeer tevreden “hippies” willen spreken. Behalve met elkaar, mij en de deelnemende orthopeed te kunnen spreken wordt ook de gelegenheid geboden van een consultatietijd met de deelnemende orthopeed, maar die moet wel eerst zo spoedig mogelijk via mij worden geboekt.

In pricipe hadden we Svampen, de watertoren in Örebro weer als ontmoetingsplaats gedacht maar die was helaas al volgeboekt. In plaats daarvan kunnen we het Brandstation op Nastagatan 10A in Örebro gebruiken.

Nordenshippies meeting in Örebro 2016
Nordenshippies meeting in Örebro 2016

Het is definitief van grote waarde als we andere, eerder geholpen heuppatienten kunnen ontmoeten en hen onze vragen kunnen stellen. De ervaringen die zij/wij kunnen doorgeven komen zeker van pas. Tenslotte hoeft het wiel niet meerder keren te worden uitgevonden! Dit jaar is het net als met de vorige meetings Dr. Raimund Völker uit München die kort zal spreken. Verder kunnen lopende de presentatie die ik geef over alles wat met “hip resurfacing” heeft te maken vragen worden gesteld.

Alle vragen over de minimale kosten voor de meeting en boeking van de kostenloze consulatie met Dr. Völker op de morgen/middag van de 14e mei kunnen aan mij worden gericht.

Het programma voor de dag met de tijden en meer informatie komt hier binnnenkort >:

Hoop u daar te zien!

Ron van Mierlo

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *